Sminktetoválás

sminktetoválás

A sminktetoválás egyre népszerűbb a hölgyek körében. Népszerűsége annak köszönhető, hogy kiemeli a szépet, valamint korrigálja azt, ami igazításra szorul. Hangsúlyosabbá teszi a szemet, szemöldököt, szájat. Sok nő életét könnyíti meg, hogy „sminkkel” fekszik és ébred. A mai korszerű technológiáknak és technikáknak köszönhetően, nem kell már félni a „csokis száj”-tól, vagy a kéken-szürkén-vörösen pompázó szemöldököktől (legalábbis a jobb helyeken). A fájdalomtól sem kell már tartani, ugyanis a mai jó minőségű érzéstelenítőkkel a minimálisra csökkenthető, illetve megszüntethető a fájdalom.

Szemöldök tetoválás

Szálazásos technika: azoknak ajánlom, aki szeretnék hangsúlyosabbá tenni a szemöldöküket, de nagy korrekcióra nincs szükségük. Nagyon szép természetes hatást tudunk elérni.

Satír technika: azoknak ajánlom, akik szeretik ha intenzív, hangsúlyos a szemöldökük, illetve azoknak akiknek egyáltalán nincs szemöldök szőrük, (ebben az esetben lehet a két technikát együtt is alkalmazni). A helyes szín megválasztásával ez a technika is természetes hatást eredményez.


Ajaktetoválás sminktetoválás

Egyszerű szájkontúr: a száj kontúrvonalát hangsúlyozzuk oly módon, hogy a hatás természetes legyen. Nem divat már az erős szájkontúr, így már nem is csinálunk olyan vonalat, amely külön él a szájtól.

Satírozás: ez tulajdonképpen a szájkontúr plasztikus árnyékolása, az éles vonalat egyszerűen elmossuk az ajkak belseje felé. Megkülönböztetünk teljes vagy félsatírt, melyek annyiban térnek el egymástól, hogy az ajkaknak mekkora részét érinti a tetoválás. A félsatír esetében a kontúrvonalat enyhén elmossuk, így nagymértékben megmarad a száj eredeti színe. A teljes satír pedig az egész száj tetoválását jelenti.

Alsó és felső szemhéj tetoválása: a pillák tövébe és valamivel fölé egyenletes, szabályos vonalat húzunk, mely olyan hatást kelt, mintha tussal, vagy ceruzával sminket készítenénk. Természetesen lehet csak felső ill. csak alsó szemhéj kontúrt is kérni, igényektől függően.


sminktetoválás Szemkontúr tetoválás

A szem kiemelhető, hangsúlyosabbá tehető a szem tetoválásával. Sokaknak okoz gondot a szem sminkelése, ez a probléma megoldható a szemkontúr megtetoválásával.

Szempilla sűrítés: amikor a szempillák tövéhez apró vonalakat, vagy pontokat tetoválunk. Ezzel a technikával optikailag sűríteni tudjuk a szempillákat. Egyaránt alkalmazható alsó és felső szemhéjon.

Erőteljes kontúr: a technika megegyezik a fentiekben leírtakkal, csak egy erőteljesebb, szélesebb, öblösebb vonalat húzunk a vendég kívánsága szerint. Ezt a kontúrt viszont csak felső szemhéjon alkalmazzuk.

A sminktetoválásokhoz a Swiss Color valamint a Purebeau cég pigmentjeit használom. Mindkét cég bőrgyógyászatilag és klinikailag tesztelt, rendkívüli tisztaságú nanopigmentek. A pigmentek az EU-ban végzett bőrgyógyászati tesztek során folyamatosan a legjobb minősítést kapják.

A sminktetoválások elkészítéséhez a Swiss Color legújabb gépét a Swiss Liner Infinity-t használom, a legmodernebb Swiss Liner Top Sensi kéziegységgel, melyhez zárt rendszerű higiéniai modulok csatlakoztathatók, így a tetoválások teljesen sterilen és biztonságosan végezhetők el.


Areola mellbimbó tetoválás

Nem kell elfogadni, nem kell beletörődni, hogy más lett! Van megoldás, hogy visszakapod az önbizalmad!

sminktetoválás

Bizonyos esetekben a mellbimbó és udvarának pigment hiánya „természetes” úton alakul ki, de vannak esetek, amikor orvosi beavatkozás következtében veszítjük el a mellbimbó és/vagy udvarának formáját és színét.

Areola pigmentáció az a folyamat, amelynek során orvosi tetoválással pigmentálok festéket a mellbimbó körül, valamint 3D technikával mellbimbót imitálok. A látvány abszolút élethű, kidomborodik a sima felületből úgy, hogy ezzel az álcázás technikával az eredetihez hasonló lesz az eredmény. A mikropigmentálás segítségével, jobban megfelelhetünk önmagunknak. A természetes bőr tónusát segítem megújítani. Ebben az esetben elmondhatjuk –nőknél–, hogy a nőiességüket, egyúttal az önbizalmukat kapják vissza.

Az udvar pigment hiánya miatt, mellbimbó és udvarának teljes vagy részleges elkészítése, az eredetivel megegyező formára és színnel.


Konzultációs díj 5000 Ft, amely a szolgáltatás igénybevételkor levonandó!


Bejelentkezés: Tordai Tímea: 06-20-355-2958