Mezoterápiák - tű nélküli

Tű nélküli mezoterápiás bőrfiatalítás

 

mezoterápi tű nélküli

A tű nélküli mezoterápia egy sejt szintű gépi kezelés, mellyel már egy alkalom után látványos eredményeket lehet elérni a bőrfiatalítás területén: gyönyörűen feltölti a ráncokat, megemeli a bőrt és kiválóan hidratál.

 

A mezóterápia kezelése során kis mennyiségű anyagot (gyógyszereket, vitaminokat, hyarulonsavat stb.) közvetlenül juttat a test kezelni kívánt területére. Mivel a gyógyászat és a kozmetológia hatóanyagai akkor fejtik ki legintenzívebben hatásukat, ha maximális koncentrációban pontosan arra a területre kerülnek, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.

 

Mezoterápiával közvetlenül a kívánt területre tudjuk eljuttatni a hatóanyagot a megfelelő koncentrációban, amely így csak a kezelendő területen hat és ezzel minimalizálhatók az esetleges mellékhatások. A mezoterápiás kezelésnél többféle hatóanyagot különböző receptúrák alapján állitunk össze vagyis minden paciens egyéni kezelési tervéhez egyéni formulákat használunk.

 

A mezoterápiás kezeléssel olyan problémás területek is kezelhetővé válnak, mint nyaki harántráncok, dekoltázs kreppesség, mely területen eddig csak részleges eredményeket érhettünk el. A kezelés hatására a bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé és sugárzóbbá válik. A ráncok érzékelhetően csökkennek, az öregedés folyamata lelassul.

 

Bejelentkezés: Kele Csilla: 06-30-755-4044