Hírek

Areola mellbimbó tetoválás

 

sminktetoválásúj termék
 

Nem kell elfogadni, nem kell beletörődni, hogy más lett! Van megoldás, hogy visszakapod az önbizalmad!

Bizonyos esetekben a mellbimbó és udvarának pigment hiánya „természetes” úton alakul ki, de vannak esetek, amikor orvosi beavatkozás következtében veszítjük el a mellbimbó és/vagy udvarának formáját és színét.

Areola pigmentáció az a folyamat, amelynek során orvosi tetoválással pigmentálok festéket a mellbimbó körül, valamint 3D technikával mellbimbót imitálok. A látvány abszolút élethű, kidomborodik a sima felületből úgy, hogy ezzel az álcázás technikával az eredetihez hasonló lesz az eredmény. A mikropigmentálás segítségével, jobban megfelelhetünk önmagunknak. A természetes bőr tónusát segítem megújítani. Ebben az esetben elmondhatjuk –nőknél–, hogy a nőiességüket, egyúttal az önbizalmukat kapják vissza.

Az udvar pigment hiánya miatt, mellbimbó és udvarának teljes vagy részleges elkészítése, az eredetivel megegyező formára és színnel.

 
 

Plazma G kezelések

 

plazma g kezelésekúj termék
 

A Plazma G készülék bipoláris rádiófrekvencát alkalmaz, a bőr feszesítésére, az arckontúrok emelésére. A nagy frekvenciájú ( rádiófrekvenciás) ( RF) hullámok biztonságos, NON-invazív módját kínálják a laza, vagy megereszkedett bőr feszesítésére az arcon és a test bizonyos területein. Nagyszerűen alkalmazható az enyhébb és a mélyebb ráncok csökkentésére, újabbak kialakulásának megelőzésére, és a bőr tónusának, és szerkezetének javítására. A bőr túlmelegedését a kezelőgépnél egy beépített hőmérsékleti kontroll technológia gátolja.

 
 
Azonnali feszesítő hatás

Minden kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok két dimenziós összehúzódásának a következménye. Átmérőjük vastagabb lesz, de hosszuk csökken. A bőrben felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, növekszik a sejtek biokémiai aktivitása, gyorsul a vér és nyirokkeringés. Így felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció.

 
 
Hosszú távú feszesítő hatás

Az irhát érő hő stimulálólag hat a fibroblasztokra, amelyek így a kezelés utáni időszakban megújult erővel szintetizálnak új kollagén- és elasztin rostokat. Az extra sejtmátrix hősérülése egy sor gyulladásos folyamatot indít be, ide értve a fibroblaszt burjánzást és a hosszú távú kollagén újratermelést. Ez a hatás hangsúlyosabb néhány heti kezelés után, amikor a fibroblasztok gyulladásos helyre történő vándorlása megnöveli az új kollagén rostok termelődését. A kollagénrostok keletkezésének ez a felgyorsult üteme nagyjából három hónapig tart. A kezelésnek köszönhető változások hatására a bőr feszesebbé válik, megújul.

 
2017.01.24

 

 

Testkezelések, TechniSpa

 

technispa új termék
 

Ez a testformázó gép kifejezetten a narancsbőr eltüntetésére, a test karcsúsítására és a bőr feszítésére lett kifejlesztve. Rendkívül gyors és látványos eredményeket lehet vele elérni már az első kezelés alkalmával. Egy exklúzív kezelési metódus a hozzátartózó speciális szalon termékekkel. A megfelelő lakossági termékek megfelelő otthoni használatával kiválóan szinten tartható az eredmény. Orvosok által bizonyított gyógyászati eredményeket dokumentáltak az erek mikrokeringésének javulásában. Szinte mindenkinek ajánlható a TechniSpa kezelés, nőknek és férfiaknak egyaránt: különös tekintettel a nőknek terhesség után 30 év felett, amikor a bőr már veszít a feszességéből, fogyókúra alatt és után. A szép karcsú test szinten tartására szinte sport nélkül, számíthat a rendszeresen járó páciens. Az eredmények nem csak látványosak, de cm-ben is mérhetőek.

 
2017.01.24

 

 

Nutri-peptide

 

nutri peptide gigi új termék
 

Nutri-Peptide hatóanyagdrón a kozmetikában a ragyogó és életteli bőrért
A Nutri-Peptide egy aktív sorozat, mely egyesíti a természetes hatóanyagokat a legmodernebb biotechnológiai hatóanyagokkal. Innovatív, kis molekulatömegű összetevői beépülnek a bőrbe, elősegítve és serkentve a bőr megújulási-, és természetes működési folyamatait.


 

 

 

 

 

2017.01.23

 

 

Eye Repair

 

Eye Repair

40 perces, speciális kezelés a GYÖNYÖRŰ szemekért!


Hatásai:

 • Segít elvezetni a duzzanatot a szem körül
 • Megakadályozza a sötét karikákat
 • Kisimítja a szarkalábakat és a szemöldök ráncokat
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015.04.24

 

 

A szépség fokozása, iható szépségprogrammal

 

A szépség fokozása, iható szépségprogrammal

A bőr megjelenésének javítása belülről
Ha gyönyörűbb és ragyogóbb bőrre vágyik, próbálja kia matiskIN_3.0 28 napos szépségkezelést! A hialuronsavat tartalmazó iható ampulla belülről javítja a bőr megjelenését, az arcon és testen egyaránt kifejti hatását. A bőr fokozatosan puhább és egyenletesebb lesz, a ráncok száma és mélysége csökken.
Miért tartalmaz hiularonsavat?
A hialuronsav természetes alkotója a bőrnek. Ez a különleges "szivacs" molekula nagy mennyiségű vizet, saját tömegének mintegy ezerszeresét képes megkötni. Ezzel biztosítja a bőr elaszticitását és rugalmasságát. Az idő múlásával csökken a mennyisége: a bőr gyorsabban dehidratálódik, a ráncok elkezdenek megjelenni, az arc fáradtnak tűnik, stb. S matiskIN _3. 0 biztosítja a megfelelő víztartalmat és ezáltal lassítja az öregedés folyamatokat.

 
 
 
 

További összetevők
Szupergyümölcsök - ízletes, piros gyümölcsmix:

 • Gránátalmalé
  C- vitamint tartalmaz (anti-oxidáns hatás).
 • Málnalé
  Ásványi anyagokban és C-vitaminban gazdag.
 • Fekete áfonya
  magas anti-oxidáns tartalommal rendelkezik.
 • Agávé szirup
  Glikémiás indexe 30 nap alatt van, így az alacsony Gl értékű élelmiszerek közé sorolható, ennek előnye, hogy lassabban szívódik fel, ezáltal nem emeli  hirtelen az inzilin szintet. odafigyeléssel cukorbetegek is fogyaszthatják.
 
Hatása kívűl - belül
 • Külső hatás
  A kozmetikai termékek hatóanyagai progresszíven szívódnak fel.
 • Belső hatás
  Az étrend - kiegészítő hatása a bőr összes rétegét érinti:
  először a bőr alatti kötőszövetben érvényesül, majd az irhában (ahol az összetevőket az erek szállítják a szövetekhez), végül pedig eléri a hámot is.
 • Együttes hatás
  Rendkívül figyelemreméltó az eredmény az egymást kiegészítő hatásnak köszönhetően.

 

2015.04.23

 

 

Hámlasztó kezelések

 

Hámlasztó kezelések

Még nem késtél el vele... Frissítsd a bőrödet nyárra hámlasztó kezeléseinkkel. Akciónkról érdeklődjél e-mailben vagy telefonon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015.04.09

 

 

Múlt hét pénteki szépség party

 

szépség party

Múlt hét pénteken ismét nagy sikert aratott a szépség party Dr. Péter Iván konzultáns társaságában. Ha részt szeretnél venni a következőn, írj vagy hívjál minket.

 

 

 

 

 

 

2015.03.29

 

 

Ester C - új arckezelésünk egy szépség vitaminbomba formában

 

Ester C kezelés

Gigi egy fantasztikus, új termékcsaládot fejlesztett ki a legidőszerűbb igényekre, egy szépség vitaminbomba formában.
A tökéletes eredmény érdekében vásárold meg 4 alkalmas bérletünket, amelyhez arcbőrödhöz megfelelő krémet kapsz Tőlünk ajándékba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015.03.07

 

 

Februárban ismét volt kozmetikánkban szépség party

 

Botox kezelés

Nagy sikert aratott a szépülni vágyó vendégeink körében!
Köszönjünk állandó konzulensünk Dr. Péter Iván közreműködését.

Legközelebbi szépségparty március 27.-én 19 órakkor lesz.
Érdeklődni: Kele Csilla: 06-30-755-4044 ; Tordai Tímea: 06-20-355-2958

 

 

 

 

 

 

 

2015.03.02

 

 

Széles körű összefogás a Baranya Megye Szépe 2014 szépségverseny sikeréért

 

szépségverseny

A döntő verseny díjazása összértékben több mint 1 millió forint, így hát nem csoda, hogy nagy a készülődés a lányok körében. A versenyt megelőzően a felkészüléshez is közel 50.000 forint értékben kapnak segítséget. A Pécsi Sasok mozgásközponttól, Katus Tamástól és csapatától, a Quality Rooms és a Mary Cohr Pécs kozmetikusaitól, Tordai Tímeától és Kele Csillától, a Fitt Alak stúdiótól, ahol FLABéLOS edzést vehetnek igénybe Boros Virág jóvoltából, az Oriflame direktorától, Gonda Ágnestől a sminkelés fortélyait sajátíthatták el, valamint a szervező Fashion Arts modellügynökségnél a színpadi modellmozgást tanulhatják Csendes Ildikótól. Több divatbemutatón és promóciós fotózáson is részt vehetnek a versenyzők a felkészülés ideje alatt, hogy még magabiztosabban lépjenek majd színpadra a döntő megmérettetésen.

 

Forrás: http://bama.hu/hirek

 

2014.10.30

 

 

Quality Rooms, és a Mary Cohr Szépségszalon Pécs, a döntős versenyzőink sikeréért!

 

Quality Rooms kozmetikai

A lányok felkészítésében vállalt nagy szerepet Tordai Tímea és Kele Csilla azzal, hogy a versenyt megelőzően kozmetikai kezelésben részesítik mind a 17 lányt.

 

A Rákóczi út 49. szám alatti Rákóczi Házban, minden versenyző részt vehet egy bőrtípusának megfelelő mezoterápiás, vagy ultrahangos feltöltő kezelésen, mely kezelések hatékonyan és kíméletesen készítik fel a versenyzők bőrét, hogy a természetes szépség érvényesüljön.
A kozmetikusok olyan készítményeket és gépeket használnak, melyek a kulcsfontosságú hatóanyagokat, a bőr mélyebb rétegeibe juttatják, így minden versenyzőnk a legjobbat hozhatja ki magából.

Köszönjük Timinek és Csillának a nagyvonalú felajánlást.

 

Quality Rooms kozmetikai

 

 

 

 

 

 

 

 

Mary Cohr: http://marycohrpecs.hu/
Quality rooms: Facebook

 

Forrás: http://baranyamegyeszepe.hu/hirek
2014.10.28