Gigi

Ester C arckezelés Bioplazma kezelés Recovery kezelés Nutri-Peptide Glycopure hámlasztó kezelés

 

Carboxy terápia Gigi 3D Hyalu Fill

 

 

 

Ester C arckezelés

 

Ester C

A Gigi egy fantasztikus, új termékcsaládot fejlesztett ki a legidőszerűbb igényekre, egy szépség vitaminbomba formában.

A sápadt, fakó pigmentált, száraz, érzékeny kivörösödő vagy indokolatlanul zsíros bőr károsodásokról, vitamin-, ásványi anyag-, aminosav hiányáról árulkodik. Ezeket az anyagokat általában táplálék útján próbáljuk szervezetünkbe bevinni. A táplálék útján bevitt hatóanyagok legnagyobb százalékát szervezetünk többnyire működésére hasznosítja, nagyon kis százalékban jutnak el bőrünkig. Ennek a problémának a megoldására fejlesztette ki a GIGI az Ester C termékcsaládját, amely közvetlenül a bőrbe viszi be rendkívűl nagy hatékonysággal vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat. A hatóanyagai helyreállítják a bőr egészséges működését, kijavítják sérüléseit, felerősítik természetes védekezőképességét. Nagyon széles körben ajánljuk a termékeket, hiszen palettája a szeborreás bőrtől kezdve, az anti-aging kúrákat folytatókon át, az időskor pigmentfoltokkal küzdőkig mindenkinek kiváló megoldás lesz személyre szabott kezelésekkel és házi ápolással. A kabin termékkel bőrmegújító, hámlasztó kúrákat vagy egy-egy frissítő-, fiatalító vagy vitaminfeltöltő kezelést tudunk végezni. Az otthoni ápolásra kínált termékek rendszeres használatával páciensünk szinten tarthatja bőre vitaminkészletét, illetve a kabinban elvégzett kezelések eredményét.

 

Go to top

 

 

 

Bioplazma kezelés

 

arckezelések gigi

Nap, mint nap különböző ártalmaknak van kitéve szervezetünk, úgy mint: az UV sugárzás, a szmog, a stressz, az egészségtelen italok, ételek melyeket szabadgyököt képeznek. A szabadgyökök pedig megtámadják a szervezetünk sejtjeit. A sejtek DNS-e károsodik, ami mutációkhoz, esetleg rákos elfajulásokhoz, illetve sejt elhaláshoz vezet. A fentiek miatt gyorsul fel az öregedés folyamata, alakulnak ki bőrproblémák, az allergia, a rák, de még a szív- és érrendszeri zavarok, a szembetegségek, a tüdőbetegségek, a csontritkulás, és az idegrendszeri zavarok is.

 

Van egy faj, ami igazi túlélő, és segít nekünk kijavítani a hibáinkat. Ezek az élőlények az algák, melyek 3 és fél milliárd éve élnek a földön. Hihetetlen ellenálló- és alkalmazkodóképességük folytán túlélték a földtörténet során bekövetkezett valamennyi katasztrófát, és megőrizték biológiai értéküket. Az algák földünk legjobb hidrokolloid forrásai, tele fehérjékkel, vitaminokkal, ásványi anyagokkal és esszenciális zsírsavakkal.

 

A GIGI Bioplazma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer, mely az alábbi problémákra nyújt megoldást:

- Ráncok - Fakó, sápadt bőr
- Laza tónus - Bőrpír
- Dehidratáltság - Értágulatok
- Pigmentációk - Rugalmatlanság
- Tágpórusok - Aknék, komedók

 

arckezelések gigi

Ezen bőrhibák megjelenésében csak 20%-ban felelős a szervezetünk normális kronológiai változása, 80%-ban külső tényezők, az UV-sugárzás, a szmog, az életvitelünk a felelős, illetve az általunk kiválasztott szabadgyök támadások.

 

A GIGI kozmetikai laboratórium 5 különleges algából nyert hatóanyagot épített be új termékcsaládjába.

 

Ezeket a hatóanyagokat a BiotechMaine a világ legnagyobb tengerbiológiai- és tengerkutató laboratóriuma fejlesztette ki. A BiotechMarine a legkorszerűbb technológiákkal vizsgálja az óceán mélyén található algákat, moszatokat. Algológusok, mérnökök, bőrgyógyászok, molekuláris biológusok vesznek részt az új hatóanyagok kifejlesztésében. A már kifejlesztett hatóanyagokat vagy algákból nyert növényi őssejt kultúrákból állítják elő laboratóriumaikban, vagy folyamatosan ellenőrzött, szennyeződésmentes nyílt tengerszakaszokon gyűjtött algákból, moszatokból állítják elő.

 

Kezelések:

 1. Gyors, feltöltő kezelés reprezentatív megjelenések előtt; illetve intenzív bőrmegújító kúrára, melyet 4-6 héten át, heti egy alkalommal végezhetünk. Kezelési idő kb. 45 perc
 2. Bőrmegújító, hosszabb kényeztető, feltöltő kezelés melyet havonta 1-2 alkalommal végezhetünk. Kezelési idő: kb. 90 perc
Go to top

 

 

 

 

 

Recovery kezelés

arckezelések gigi

A GIGI Bioplazma termékcsaládja egy tökéletes bőrfiatalító, bőrmegújító rendszer. Végezhetünk vele gyors, egyszeri, reprezentatív megjelenések előtti feltöltő kezelést, vagy hosszabb, regeneráló, kényeztető kezelést, illetve kezelési kúrát.

Egy olyan korban élünk, amikor mindenki egyre fiatalabb és ránctalanabb szeretne lenni, így sokan vetik alá magukat drasztikusabb beavatkozásoknak a kozmetikai kezelések mellett. A kisebb-nagyobb plasztikai műtétek, feltöltések, mélyhámlasztások és sorolhatnánk még tovább a beavatkozások sorát, melyek megviselhetik az amúgy egyáltalán nem érzékeny bőröket is. Mivel a Recovery termékcsalád felerősíti a kozmetikai és gyógyászati kezelések hatásfokát, így nagy segítséget nyújt a komolyabb szépészeti beavatkozások előtt és után.

Go to top

 

 

 

 

 

Nutri-peptide

nutri peptide gigi

Nutri-Peptide hatóanyagdrón a kozmetikában a ragyogó és életteli bőrért
A Nutri-Peptide egy aktív sorozat, mely egyesíti a természetes hatóanyagokat a legmodernebb biotechnológiai hatóanyagokkal. Innovatív, kis molekulatömegű összetevői beépülnek a bőrbe, elősegítve és serkentve a bőr megújulási-, és természetes működési folyamatait.
Fő hatóanyaga az X50 Photoglow, egy 220 nanométer nagyságú kis hatóanyag-kapszula.
Ez a kozmetikaidrón a fotómoduláció elvén működik. A fotómoduláció a fénysugaraknak, mint energiahordozó hullámoknak a felhasználása, a bőr kezelésére. Az energia aktiválódik a bőr rétegeiben és generálja azokat a folyamatokat, amelyek javítják a bőr működését és megjelenését. Ez az innovatív összetevő, az X50 PhotoGlow, átalakítja a fényenergiát kémiai energiává (ATP).
A hatóanyagdrón tulajdonképpen egy energia injekció bőrünk sejteinek, hogy az évek múlásával egyre gyengülő, felépítő mechanizmusai újra erőteljesebben működhessenek. Az X50 PhotoGlow elősegíti a bőr, sima és egészséges, életteli megjelenését, egyedülálló hatóanyag beviteli módszerének köszönhetően minimális idő alatt maximális kezelési eredményeket tesz lehetővé.
Az X50 PhotoGlow felépítése és működése :
A hatóanyag-kapszula héja tejsav és glikolsav kopo- limerekből áll, melyek lassan hidrolizálva bomlanak le az alkotó savakra a bőrben. Ezen hatóanyagok folyamatos felszabadulása segíti az elhalt sejtek leválását, ösztönzi a gyorsabb sejtmegújulást. Hatására megszűnik a bőr elhalt hámsejtek miatti fakósága, valamint bársonyos és puha bőrérzetet biztosít.
A kapszulába a Chlorella vulgaris, egy egysejtű alga kivonata van csomagolva. A Chlorella vulgaris magas arányban tartalmazza a B-csoporthoz tartozó vitaminokat, C és E vitaminokat, ásványi anyagokat: foszfort, káliumot, magnéziumot, kalciumot és nyomelemeket. Ami viszont a legfontosabb, a Chlorella tartalmazza az összes növény közül a legtöbb klorofillt. A klorofill “befogja” az éltető napenergiát, fényenergiát, és nagy energiájú elektronokat termel belőle, amelyeket átadva sejtjeinknek, a sejtek mitokondriumjaiban ATP, kémiai energia termelődik.

Go to top

 

 

 

Glycopure hámlasztó kezelés

 

arckezelések gigi

A kíméletes hámlasztás

Mint ahogy a természet, bőrünk is megújul bizonyos periódusonként. A folyamatosan újjáéledő szarusejtek elvékonyodva leválnak a bőr felszínéről, ezek a víztartalmukat elvesztett, elhalt lemezkék rontják a bőr felszívóképességét. A kozmetikai gyakorlatban igényes kezelés már elképzelhetetlen megfelelő peelingezés nélkül. A Glycopure család kíméletesen, de hatásos eredménnyel oldja meg ezt a feladatot. A termékcsalád a savak hámoldó hatását hívja segítségül a későbbi hatóanyagbevitel sikeressé tételéhez. Fontos tudnunk, hogy a Glycopure termékcsalád biztonságos hámlasztó kezelést tesz lehetővé korszerű összetételénél fogva, alacsony savtartalma mellett látványos hatás érhető el vele. Hatásossága a szinergizmusra és a pH-kiegyenlítésre épül. A termékcsaládban az AHA-k mellé A-vitamin kerül, amely sejtosztódás elősegítő hatásával felerősíti a készítmények bőrfiatalító hatását. A termék használatával szembetűnő ránctalanító, bőrfiatalító hatás érhető el maximális bőrvédelem mellett, a mellékhatások minimalizálásával.

 

A Glycopure alkalmazása

Mivel a szaruképzés folyamata a hámrétegben átlagosan 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújulása, vitalitásának növelése kb. egy hónapot vesz igénybe. A kúra a bőr állapotának megfelelően négy-hat hétig tart. A Glycopure kezelést heti egy alkalommal kell elvégezni. Ahhoz, hogy a kezelésünk elérje a kívánt hatást fontos, hogy az otthoni ápolás is része legyen a kezelésnek. A kúra megkezdése előtt 2 héttel érdemes elkezdeni az otthoni kezelést, hogy a bőrt előkészítsük, a savakhoz hozzá szoktassuk. A házi ápolásra a Retinol Forte termékcsaládot ajánlom.

 

arckezelések gigi

Retinol Forte

E termékek alacsony gyümölcssav és magas A-vitamin tartalmuknál fogva hatékonyabbá, mélyebbre hatóvá és látványosabbá teszik szalon kezelések eredményét.

 

Szigorúan ellenőrzött klinikai vizsgálatok a Petinol Forte termékcsalád 28 napos használata után a következő eredmények igazolták:

 • 65%-os javulás a bőrképen
 • 85%-os javulás a fénykárosodott bőr esetén
 • 75%-ban csökkent szarkalábak
 • 55%-ban növekedett a bőr rugalmassága.

 

Mikor célszerű a kúrát alkalmazni?

 • Elhanyagolt, régen kezelt bőr esetén
 • Súlyos szeborreás bőrnél (akne)
 • Fokozottan zsírhiányos, mélyrétegi vízhiányos bőrnél
 • Fénykárosodott, pigmentfoltos bőrnél.
Go to top

 

 

 

 

 

 

Carboxy terápia - fejlett dermokozmetikai eljárás

Carboxy terápia

A „Carboxy Therapy” a szén-dioxid kozmetikai felhasználására összpontosít. A „Carboxy Therapy” egy hatékony módszer a különféle antiaging kezelések kiegészítésére. Erősíti a kollagén- és az elasztin rostokat, és serkenti szintézisüket a jobb keringés miatt. Ezenkívül hatékony akne utáni hegek, cellulit, stria, szem körüli sötét karikák és az egyenetlen bőrszín kezelésére.
A „Carboxy Therapy”- Nem invazív kezelési módszer, amely átadja a molekuláris széndioxidot a szöveteknek anélkül, hogy károsítaná a bőr epidermiszét. Világszerte folyamatosan arra összpontosítanak a kozmetikai szakemberek, hogy minél biztonságosabb módszert találhassunk a bőr öregedésnek megállítására, állapotának javítására. Ezen kutatások eredményeként fejlesztették ki ezt a hatékony szén-dioxid beviteli módszert a rehabilitációs és regenerációs folyamatok felgyorsítására.

 
 
 

Gigi 3D Hyalu Fill

Gigi 3D Hyalu Fill

Ez a szemkörnyék ápoló egy aktív hialuronsav és hatóanyag komplex és egy egyedi csomagolás kombinációja.

A 3D Hyalu Fill eye power cream hatóanyag komplexe természetes alapanyagok kivonatát tartalmazza: quinoa, szőlő, és stevia cserje, valamint háromféle hialuronsav. Ezek megakadályozzák a szemkörnyék bőrének öregedési folyamatait, és javítják az öregedés már meglévő jeleit.

Egy speciális ergonomikus kerámia rezgőfejes applikátor csatlakozik a tubushoz. Ez egyfajta hűsítő érzetet ad, és növeli a felszívódás mélységét. A krém alkalmazása a szem körül így 5-ször hatékonyabb!

Milyen eredményeket várhatunk a 3D Hyalu Fill Eye Cream-től?

 • Javítja a regenerációs folyamatokat a bőr finom és rugalmas megjelenése érdekében.
 • A szabadalmaztatott mikromasszázs fej serkenti a véráramlást a kapillárisokban és jobban befecskendezi a krémet.
 • Csökkenti a szarkalábakat és a mélyebb ráncokat.
 • Világosítja a sötét karikáknál a pigmentációt, így világosabbá válik az egész szem területe.
 • Csökkenti az ödémát, a bőr lazaságát, így megakadályozza a szemek alatti zacskók kialakulását.
 • Növeli a bőr hidratáltságát a szárazság, a bőrpír és az irritáció megelőzésére.
 • Megakadályozza az oxidációs károsodást (antioxidáns).
 • Hűvös kerámia applikátor frissíti és rugalmasítja a bőrt.
 • Már az első alkalmazás során látható a javulás!
 
 
 
Bejelentkezés: Tordai Tímea: 06-20-355-2958; Kele Csilla: 06-30-755-4044 Go to top

 

Bejelentkezés: Kele Csilla: 06-30-755-4044; Tordai Tímea: 06-20-355-2958