Férfi kozmetikai kezeléseki

Arcápolás Szőrtelenítés

 

 

 

Férfiaknak is jár a kényeztetés

Relax masszázs

 

férfi masszázs quality rooms kozmetika

A A relaxmasszázs lelki blokkokat oldva testi, lelki és szellemi harmóniát teremt. A relaxmasszázs gyengéd mozdulatsoron alapuló technika, mely újjakkal, tenyérrel és alkarunkkal végzett érintésekből, simításokból áll, kihagyva az intim testrészeket. Kellemes halk zene mellett végzett stresszoldás, mely megtisztítja a test teljes energiarendszerét, lazító, fájdalomcsökkentő és nyugalmat biztosít. A relaxmasszázs célja, hogy szervezetünket több szinten egyensúlyba hozza: testi, lelki és szelle mi harmóniánkat helyreállítsa.

 

Go to top

 

 

 

Arcápolás

 

férfi arcápolás quality rooms kozmetika

A A bőr megfelelő ápolása nemtől függetlenül fontos dolog, hiszen egy megnyerő külső önbizalmat kölcsönöz, és segít, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ma már a férfiak körében is egyre elterjedtebbek az esztétikai változásokat eredményező kozmetikai eljárások. Számukra is fontos a vonzó, ápolt külső, amit Mi a férfi kozmetikai kezeléseinkkel elérhetővé teszünk. Az egészséges bőr eléréséhez fontos a megfelelő hidratálás, és az alkalmankénti szakszerű bőrtisztítás. A férfiak esetén ezek a kezelések még nagyobb hangsúlyt kapnak, mivel a borotválkozás miatt arcbőrük jobban ki van téve az irritációnak, sérüléseknek. Mint mindig, a férfiak esetében is személyre szabottan állítjuk össze a legeredményesebb kezelést.

 

Go to top

 

 

 

Szőrtelenítés

 

férfi szőrtelenítés quality rooms kozmetika

A A férfiak bőre vastagabb, ellenállóbb, mint a nőké, ezért később ráncosodik. A kialakult ráncok viszont mélyebbek, így a megelőzés is fontos szerepet kap. A faggyúmirigyek működése fokozott, könnyen kialakulnak pattanások, zsírosan fénylő felületek. A rendszeres borotválkozástól vízhiányossá, érzékennyé, durvává válhat a bőrfelszín, mely fokozott ápolást igényel. Az utóbbi években egyre elterjedtebb a férfiak körében is a szőrtelenítés. Az összenőtt szemöldök, a szőrős hát már régen nem divat.

 

Go to top

 

Bejelentkezés: Kele Csilla: 06-30-755-4044; Tordai Tímea: 06-20-355-2958